Print

Nieuw! Ex LED schijnwerper, geschikt voor zone 2.

Met trots introduceert ELECTROMACH haar nieuwste LED verlichting van STAHL, een explosieveilige schijnwerper en daarmee geschikt voor gebruik in Zone 2. Een echte uitblinker op het gebied van explosieveilige LED verlichting.

Unieke schijnwerper serie 6525
In vele opzichten is deze explosieveilige LED schijnwerper uniek.

De behuizing is verkrijgbaar in RVS 316 L en plaat staal gelakt. De RVS 316 L uitvoeringen zijn voor de offshore en volledig zeewaterbestendig. Daarnaast is installatie zeer eenvoudig door zijn lage gewicht. Met een verlichting rendement van 100 lm/W zijn deze schijnwerpers niet alleen efficiënter dan conventionele lampen maar vereisen ze ook aanzienlijk minder onderhoud. Deze serie heeft een zeer lange levensduur van circa 100.000 branduren bij 25°C. Zelfs onder zeer extreme omstandigheden bij maximale omgevingstemperaturen is de levensduur nog altijd zo’n 50.000 branduren.

De robuuste behuizingen bieden een IP66/67 beschermingsgraad en een zeer hoge schok bestendigheid.

Al deze punten maakt dat deze serie uitermate geschikt is voor  gebruik in de olie, gas en chemische industrie. Met zijn corrosiebestendige behuizing en relatief lichte gewicht zijn deze schijnwerpers een zeer goede keus voor zowel onshore als offshore toepassingen. 

Voor toepassingen in bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie kan deze schijnwerper besteld worden met een bescherming voor het glazen voorpaneel.

De 6525 serie is een mooie aanvulling op de het al bestaande verlichtingspakket van STAHL. De laatste jaren zijn er een aantal LED verlichtingsarmaturen toegevoegd aan het licht productportfolio. Denk hierbij aan:

- LED EXLUX 6002
- LED buisvelichting 6036, sinds 2 jaar beschikbaar en onderhoudsvrij
- LED hangverlichting 6050, nu 4 jaar beschikbaar
- LED handlampen 6140, 6141/6 en 6418

Maak gebruik van de Energie Investeringsaftrek (EAI)!

Investeer nu voordelig in LED verlichting. Een aantal types uit deze serie komen in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek. Wilt u hier meer over weten of wilt u weten om welke types het gaat? Neem dan contact met ons op.

Wilt u meer weten over deze subsidie? Bekijk dan hier de website.

Highlights

- Schijnwerper geschikt voor zone 2 en 22 met zeer efficiënte high output LED’s
Verkrijgbaar in 3 verschillende types breedte lichtverdeling, 20°, 40° en 120°
- Standaard behuizing gemaakt van plaat staal voorzien van poedercoating of RVS 316L voor offshore omgevingen
- Groot temperatuurbereik -60°C….+60°C
- Beschikbaar vermogen in 120W en 210W
- IP66
- Besparing op de OPEX kosten (lange levensduur t.o.v. conventionele hoge druklampen van circa 100.000 branduren – dus besparing op hoogwerker c.q. steigers)
- Toe te passen in huidige infrastructuur
- Energie besparing bij gelijkblijvend licht niveau of minder LED schijnwerpers (we kunnen u voorzien van een lichtberekening)
- IECEx, ATEX, India (PESO) gecertificeerd

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.